Jubileumactiviteiten 70 jaar De Lange Wei

Wanneer:
13 juni 2022 @ 12:15
2022-06-13T12:15:00+02:00
2022-06-13T12:30:00+02:00
Waar:
bij De Rembrandthof en De Zes Molens
Kosten:
Gratis
Contact:
woonzorgcomplex De Lange Wei

Een overzicht, zoals door De Lange Wei aan de bewoners gepresenteerd: 

 • Maandag 13 juni 2022: 12.15 uur, broodmaaltijd, De Zes Molens:
  De Nederlandse broodmaaltijd bestaat doorgaans uit een boterham die is belegd met kaas, jam of vleeswaren. Niks mis mee maar het kan ook anders. Vandaag kunt u plaatsnemen aan een mooi gedekte tafel. Op de tafelin het restaurant staan heerlijke belegde broodjes met allerlei lekkers. Een tafelmoment waarbij je elkaar ontmoet is toch het mooiste wat er is? Voor de bewoners die wonen in de woonzorglocaties en de cliënten die de dagbesteding bezoeken.

   

 • Maandag 13 juni 2022: 14.30 uur, Terug in de tijd, De Rembrandthof:
  Ga mee terug in de tijd. In het atrium staan verschillende sfeerhoekjes opgesteld die u terug nemen naar de tijd van weleer. Attributen die gericht zijn op het ophalen van herinneringen. Het doen van de wekelijkse was en het naai- en verstelwerk maar er is ook een hoekje wat gericht is voor de heren onder ons. Uiteraard is er iemand aanwezig die u extra achtergrondinformatie kan geven over de herkomst van de attributen. Tevens is er gelegenheid om foto’s te maken. De hoekjes zijn door iedereen te bezoeken, wij maken alleen foto’s van de bewoners van het verpleeghuis. Uiteraard staat het u vrij om ook foto’s te nemen.

   

 • Maandag 13 juni 2022: 17.00 uur, broodmaaltijd, De Rembrandthof:
  De Nederlandse broodmaaltijd bestaat doorgaans uit een boterham die is belegd met kaas, jam of vleeswaren. Niks mis mee maar het kan ook anders. Vandaag kunt u plaatsnemen aan een mooi gedekte tafel. Op de tafel in het restaurant staan heerlijke belegde broodjes met allerlei lekkers. Een tafelmoment waarbij je elkaar ontmoet is toch het mooiste wat er is? Voor de bewoners die wonen in de woonzorglocaties en de cliënten die de dagbesteding bezoeken.

   

 • Dinsdag 14 juni 2022: 18.00 uur, wandelen, De Rembrandthof:
  Dat naar buiten gaan ontspant en een mens goed doet is algemeen bekend. Met elkaar een wandeling maken in de mooie omgeving van De Rembrandthof is ook nog eens erg gezellig. In de maand juni organiseren we ieder jaar in samenwerking met de Stichting vrienden van De Lange Wei onze wandel4daagse voor bewoners van de zorglocatie en hun familie. Deze avond zal er een feestelijke koffietafel voor u klaar staan wanneer u terug komt op locatie De Rembrandthof. Een fijne manier om nog even met elkaar na te kunnen genieten. De wandelavond is bestemd voor de bewoners met familieleden van de zorglocatie. U dient zich vooraf aan te melden voor deze activiteit.

   

 • Dinsdag 14 juni 2022: 18.30 uur, wandelen, De Zes Molens:
  Dat naar buiten gaan ontspant en een mens goed doet is algemeen bekend. Met elkaar een wandeling maken in de mooie omgeving van De Zes Molens is ook nog eens erg gezellig. In de maand juni organiseren we ieder jaar in samenwerking met de Stichting vrienden van De Lange Wei onze wandel4daagse voor bewoners van de zorglocatie en hun familie. Deze avond zal er een feestelijke koffietafel voor u klaar staan wanneer u terug komt op locatie De Rembrandthof. Een fijne manier om nog even met elkaar na te kunnen genieten. De wandelavond is bestemd voor de bewoners met familieleden van de zorglocatie. U dient zich vooraf aan te melden voor deze activiteit.

   

 • Woensdag 15 juni 2022, 14.30 uur, Smakelijke markt, De Rembrandthof:
  Kent u de smaak nog van de wentelteefjes? Of de suikerspin, gemaakt van warme gesmolten suiker? Deze lekkernijen gecombineerd met enkele Oudhollandse spelletjes en een draaiorgel zorgt voor een middag vol gezelligheid. De medewerkers van De Molenhoek Vermaak en Restauratie staan in kostuum en zorgen voor een ultieme kijk-,reuk- en smaakbeleving. Iedereen is van harte welkom!

   

 • Woensdag 15 juni 2022: 15.00 uur, Hannie Huisman Supriseshow, De Zes Molens:
  We krijgen bezoek en wel van Hannie Huisvrouw. Hannie houdt ervan om leven in de brouwerij te brengen en verzorgt graag een feestelijke middag met haar “Surprise Show”. Muziek ontspant en brengt herinneringen boven. U kunt genieten van de mooiste luisterliedjes, meezingers en evergreens. Kortom… een feest van herkenning. Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden WOZOCO De Zes Molens.

   

 • Donderdag 16 juni 2022: 15.00 uur, Hannie Huisman Suprisesshow, De Rembrandthof:
  We krijgen bezoek en wel van Hannie Huisvrouw. Hannie houdt ervan om leven in de brouwerij te brengen en verzorgt graag een feestelijke middag met haar “Surprise Show”. Muziek ontspant en brengt herinneringen boven. U kunt genieten van de mooiste luisterliedjes, meezingers en evergreens. Kortom… een feest van herkenning. Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden WOZOCO De Zes Molens.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld