Eerste editie van SPRING fest in partycentrum ’t Hart

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In partycentrum ’t Hart aan Nassaustraat 6 in Boven-Hardinxveld vindt zaterdag 14 mei 2022 het SPRING fest(ival) plaats. Dit wordt voor de eerste keer georganiseerd. Afwisseling troef deze avond en daardoor voor elk wat wils. De zaal is open om 20.00 uur en de eerste band start een half uurtje later. De entree is € 5,– p.p.

Dit is XL tribute to rock. De grote variatie in de gespeelde nummers staat garant voor een avondje sfeer en gezelligheid. Van Tina Turner tot Metallica, van ZZ Top tot Motörhead en van Donna Summer tot Judas Priest. (Foto via SPRING fest)

Drie bands spelen er zaterdagavond.

Nieuwe bezetting
De eerste band van de avond is Cover Up. Zij spelen pop en rock covers van o.a. Melissa Etheridge, Foo Fighters, Fleetwood Mac en The Black Crowes. Sinds december vorig jaar hebben zij een nieuwe drummer en bassist en het wordt hun eerste optreden in de nieuwe bezetting.

Bekende muziek
De tweede band van de avond is LeBrock en zij brengen een swingend en stevig overzicht uit de historie van de rockmuziek met een hoog meezing en meestamp gehalte. Denk daarbij aan nummers van o.a. Gary Moore, Scorpions, Led Zeppelin, Muse en AC/DC.

Nieuw repertoire
De laatste band van de avond is XL tribute to rock en zij zijn zeker geen onbekende meer in de regio. Ook voor hen wordt het hun eerste optreden in een compleet nieuwe bezetting. Er is een gedeeltelijk nieuw repertoire ingespeeld, maar ook de oude krakers worden natuurlijk niet vergeten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld