Feestelijke start met genodigden bouwproject IJzergieterij

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Samen met genodigden heeft Gebroeders Blokland (media was niet welkom – red.) donderdagmiddag 23 februari 2023 feestelijk de start van de bouw van het bouwproject IJzergieterij gevierd. Onder de genodigden was onder andere wethouder Trudy Baggerman (T@B) van Ruimtelijke Ordening en Wonen.

Met het schip De Majesteit werd vanuit de gemeentehaven in Boven-Hardinxveld over de rivier de Merwede langs de bouwlocatie, niet ver van de waterzuivering in Beneden-Hardinxveld, gevaren. (Foto Trudy Baggerman)

Het ‘feest’ duurde vier uur.

(Foto Trudy Baggerman)

Het project langs de rivier de Merwede telt in totaal honderdvijftig woningen en appartementen en op de bouwlocatie is inmiddels volop activiteit te zien voor de realisatie van de eerste twee lussen. Alle kopers en betrokkenen van het project voeren met raderstoomboot De Majesteit naar de bouwlocatie. Aan boord was er een video te zien met daarin toespraken van wethouder Trudy Baggerman, de directie van Gebroeders Blokland en natuurlijk de projectontwikkelaar en projectmanager. Na een proostmoment aan boord kon iedereen nagenieten onder het genot van een hapje en drankje met hun nieuwe buren.  

Plaats een reactie

*=Verplicht veld