Fien Wonen in zee met nieuwe onderhoudspartner Muddebouw

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Fien Wonen is een nieuwe samenwerking aangegaan voor het dagelijks woningonderhoud. Na een selectietraject is de keuze gevallen op Muddebouw. Dat bericht de woningcorporatie maandag 4 juli 2022.

Dat betekent dat Muddebouw vanaf nu de officiële partner voor al het dagelijks woningonderhoud is bij Fien Wonen. (Foto via Fien Wonen)

Met deze samenwerking wil Fien Wonen de efficiëntie en het gemak van werken met één partij vergroten. Het proces voor de huurder moet het makkelijker en sneller maken. Muddebouw is een gespecialiseerd aannemersbedrijf in onderhoud en renovatie. 

Meerdere woningcorporaties
De woningcorporatie heeft woningen in Hardinxveld-Giessendam en Vijfheerenlanden. Manager Bedrijfsvoering en Vastgoed bij Fien Wonen Marc van der Linden licht toe: “We hebben al ervaren hoe het is om met één partij te werken voor het dagelijks woningonderhoud. Nu gaan we een nieuwe samenwerking aan met Muddebouw.” Met ruim 120 man werken zij dagelijks vol trots voor verschillende opdrachtgevers in hun werkgebied.  Een echt familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de provincie Zuid-Holland. “Ze hebben meerdere woningcorporaties als klant. Met hun ervaring en kennis kunnen we het samen beter gaan doen. Wij hebben alle vertrouwen in deze samenwerking”, zegt Van der Linden. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld