Gezamenlijk ontbijt op Culturele Dag 2023; Aanmelden kan nog! Wacht niet te lang!

SLIEDRECHT – Zaterdag 3 juni 2023 staat Hardinxveld-Giessendam in het teken van cultuur. Op deze dag geven tal van cultuurpartners uitvoeringen, presentaties en demonstraties. De dag begint om 09.00 uur met twee gezamenlijke ontbijten, te weten één in partycentrum ’t Hart aan de Nassaustraat (in Boven-Hardinxveld) en de ander in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein Inschrijven kan tot en met donderdag 25 mei 2023.

Wacht niet te lang met inschrijven voor het ontbijt, want er is plaats voor een maximaal aantal personen. Mocht dit maximaal aantal bereikt zijn, dan worden de nakomende betalingen automatisch terugbetaald. (Stockfoto)

“Laten we er met elkaar een succes van maken en ons direct aanmelden om deel te nemen aan een van de twee ontbijten. Een heerlijk en goed verzorgd begin van een feestelijke dag”, schrijft de organisatie.

Aanmelden
Je schrijft je in door het overmaken van € 3,50 per deelnemer op de bankrekening van stichting Oranje Trouw, rekeningnummer NL 58 RABO 03250 73 074. Jouw inschrijving is definitief als de betaling is gedaan. Graag bij de betaling jouw persoonlijke gegevens vermelden (naam, adres en postcode) en het woord ‘ontbijt’. Je geeft daarbij natuurlijk ook aan waar je wilt aanschuiven, in ‘t Hart of in het gemeentehuis. De ontbijten worden gesponsord door het Ondernemersfonds Hardinxveld-Giessendam.

Tekst gaat verder onder foto.

Hoofdredacteur Peter Donk van online krant HG24 ‘Nieuws uit Hardinxveld-Giessendam’ bij de auto van de redactie. Een blikvanger in het dorp en aanwezig op de Culturele Dag op het Raadhuisplein. (Foto Hans van der Aa / HG24)

Activiteiten
Vanaf 10.00 uur vinden er die dag op drie centrale locaties activiteiten plaats, zoals muziek, zang, dans, workshops en meer. In de maand juni is er een specifieke pop-up-expositie in museum De Koperen Knop. Online krant HG24 staat met de redactie-auto, statafel en parasol voor het gemeentehuis. Ook op andere locaties valt er van alles te beleven, zoals theateruitvoeringen, schilderen en muziek. Woensdag 24 mei 2023 wordt een brochure huis-aan-huis bezorgd. 

Pop-Up expositie
In museum De Koperen Knop aan Binnendams 6 is begin juni een Pop-Up tentoonstelling. Ter gelegenheid van de Culturele Dag presenteren zes plaatselijke beeldend kunstenaars tijdens deze korte expositie hun werk: Henk van Bennekum, Arie Huisman, Ben Hupkens, Cora de Kok, Liesbeth Leenman en Evert van Lopik. De expositie is voor het publiek open op donderdag 1 en vrijdag 2 juni 2023 van 13.00 -17.00 uur en op zaterdag 3 juni 2023 van 11.00 – 17.00 uur. Op zaterdag is er om 15.30 uur een finissage. De toegang is gratis. Een deel van het werk is ook te koop.  

Plaats een reactie

*=Verplicht veld