Glimmende gezichten en grommende PK’s tijdens Super Car Power Event

door Hans van der Aa
HARDINXVELD-GIESSENDAM – Met verhoogde hartslag stond een lange rij jeugd en oudere jeugd klaar om in te stappen. Stichting Steamwork organiseerde zaterdag 18 juni 2022 een Power Event voor het goede doel bij Restaurant Kampanje aan de Troelstrastraat. Een keertje meerijden in een Super Car voor een klein bedrag van € 15, wie zou dat niet willen?!

Deze blonde knul was de eerste, die rond 10.00 uur instapte bij de McLaren 720S Spider, een bolide met 720 PK en een topsnelheid van 341 km/u. Zo hard zullen ze niet over door de Peulenlaan hebben gereden… (Foto Hans van der Aa / HG24)

Tekst gaat verder onder tweet.

McLaren, Mercedes, Aston Martin en Chevrolet zijn maar enkele van de merken die vandaag aanwezig waren. Er was zelfs een heuse Dakar truck, die vanzelfsprekend ook veel aandacht trok.

Opbrengst Roparun
De ticketverkoop vond plaats bij de Steamwork tent, die bij de ingang van het parkeerterrein was opgesteld. De volledige opbrengst van alle ritten – die ongeveer een kwartier duurden – gaat als donatie naar de Roparun 2023. Stichting Roparun besteedt haar geld aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Je kunt daarbij onder andere denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-)kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld