Piet Verschoor 50 jaar in dienst bij Royal IHC Interior; vijftig jaar vakmanschap

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Piet Verschoor is binnenkort vijftig jaar in dienst en dat werd donderdag 4 juli 2024 gevierd. Hij gaat dit najaar met pensioen. Verschoor werkt aan de Helling bij IHC Interior, onderdeel van Royal IHC. Dit gouden jubileum lieten directie en medewerkers niet zo maar voorbij gaan. Er waren bloemen en cadeaus.

Piet Verschoor hier bij de bedrijfsauto. Iedereen mocht het weten dat hij vijftig jaar in dienst was. 

“Gezien de vakantieperiode hebben we als collega’s Piet wat eerder dan de jubileumdatum verrast en thuis opgehaald met een voor hem vertrouwde bus van IHC Interior. Aangekomen aan de Helling werd Piet met groot applaus ontvangen door alle collega’s”, zegt general manager Martin de Rooij van IHC Interior.

Tekst gaat verder onder foto.

Na een bijeenkomt in de kantine met lovende woorden aan het adres van Piet Verschoor en de bijbehorende cadeaus is het feest buiten voortgezet. “Het was een mooie middag waarin natuurlijk een halve eeuw sterke verhalen en mooie avonturen werden opgehaald. Piet geniet nu van zijn vrije dagen en mag in september van zijn welverdiende pensioen gaan genieten.

Vele interieurs
Piet Verschoor begon 29 juli 1974 als leerling timmerman bij de leerschool van toen nog scheepswerf De Merwede. In de afgelopen 50 jaar heeft hij alle ontwikkelingen meegemaakt van “de timmerfabriek” van De Merwede naar Merwede Interior en uiteindelijk IHC Interior. Verschoor is het bedrijf altijd trouw gebleven en heeft vele interieurs gemaakt van baggerschepen, offshore schepen en marineschepen. Maar ook van rivercruise schepen, voor jachten, voor winkels en kantoren. Verder voor bibliotheken, musea en vakantieparken, voor universiteiten en overheidsinstellingen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld