SGP Hardinxveld-Giessendam maakt oud-wethouder Boerman erelid

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De SGP Hardinxveld-Giessendam heeft afscheid genomen van Theo Boerman en hem erelid gemaakt. De afgelopen zestien jaar was hij wethouder namens de SGP. Daarvoor zat hij zestien jaar in de gemeenteraad. 

Theo Boerman, hier samen met zijn vrouw, op de afscheidsavond. (Foto SGP Hardinxveld-Giessendam) 

Voor de lokale afdeling aanleiding om een afscheidsavond te organiseren. Als dank voor zijn grote verdienste voor de partij en het dorp werd Boerman op deze avond door voorzitter Cees Lock benoemd tot ere-lid van de SGP. 

Sprekers
Een aantal sprekers onder wie oud-wethouder Cor de Jong (ChristenUnie), voormalig accountant en adviseur van de gemeente Rein-Aart van Vugt, oud-burgemeester Roel Augusteijn en landelijk voorzitter Sliedrechter Dick van Meeuwen (SGP) roemden de inzet en kennis van Boerman, waardoor de gemeente op vele terreinen in een rustig vaarwater is gekomen en de financiële positie solide is.

Afscheidsreceptie
Dinsdag 21 juni 2022 vindt een afscheidsreceptie plaats van wethouder Theo Boerman georganiseerd door de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Deze is van 16.00-18.00 uur in de restaurant Kampanje aan Troelstrastraat 5.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld