Sliedrecht houdt in drie tijdsblokken informatiemarkt opvanglocatie asielzoekers

SLIEDRECHT / HARDINXVELD-GIESSENDAM – De gemeente Sliedrecht organiseert maandag 26 februari 2024 samen met het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) en verschillende maatschappelijke partners een informatiemarkt voor de te realiseren asielopvang in de kom Kweldamweg-Zwijnskade in Sliedrecht-Noord. Tegen de gemeentegrens aan van Hardinxveld-Giessendam.

De markt wordt gehouden in partycentrum De Lockhorst aan Sportlaan 1 en is in drie tijdsblokken verdeeld. De gemeente zegt dat je je komst moet aanmelden. (© Archieffoto Peter Donk / Dronetv.nl)

Tijdens de informatiemarkt zijn belangstellenden welkom in drie tijdsblokken:

  • van 18.00 tot 18.45 uur
  • van 19.00 tot 19.45 uur
  • van 20.00 tot 20.45 uur

Aanmelden
Ieder tijdsblok heeft ruimte voor maximaal honderd belangstellenden, daarom is aanmelden verplicht. Aanmelden kan hier online en via de onderstaande QR-code. Naast de gemeente Sliedrecht zijn ook het COA, de politie en medewerkers van Het Bonkelaarhuis aanwezig. Met de direct-omwonenden van de opvanglocatie is een apart informatiemoment gepland.

Tweede informatiemarkt
Bij grote belangstelling organiseert de gemeente in samenspraak met de genoemde instanties en organisaties een tweede informatiemarkt. Die zal plaatsvinden op een nader te bepalen datum, eveneens in partycentrum De Lockhorst. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld