Speel-In begonnen; Kinderen vermaken zich met tal van activiteiten

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In en bij sporthal De Wielewaal aan Cornelisweer 2 is donderdag 10 augustus 2023 de 44e Speel-In begonnen. De opening werd gedaan door Henk Vlot als typetje Joppe. Eerst een belleblaas spektakel, gevolgd door muziek met een klein draaiorgeltje en bij het aftellen van de kinderen knalde de confetti.

De opening donderdagochtend. Ook dit jaar zijn er zowel binnen als buiten de sporthal activiteiten voor de kinderen. Van timmerdorp tot glijbaan, van knutselen tot actief bewegen. (Foto ArieJan van Termeij / HG24)

Daarna mochten de kinderen naar binnen. Het zomeractiviteitenevenement is voor de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. Het programma is als vanouds goed gevuld en het belooft dan ook weer een fantastische editie te worden. Er is een lego-hoek, een kapper- en beautyhoek. Maar ook dans, een laboratorium en buiten een timmerdorp. Net als een waterbaan, waar natuurlijk gelijk gebruik van gemaakt werd met dit mooie weer.

Tekst gaat verder onder tweet.

Ticket
Een online ticket kan op de Speel-In snel omgewisseld worden voor een toegangsbandje. Koop je de ticket op de Speel-In, dan moet je rekening houden met soms lange wachtrijen. Op de laatste dag zijn onder begeleiding ook de kinderen van 4 en 5 jaar welkom. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld