Visser operationeel directeur Intro Personeel

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Intro Personeel heeft Maurits Visser als operationeel directeur aangesteld. De Sliedrechter (30) is al meer dan tien jaar werkzaam bij de organisatie en maakt nu dus de stap naar de rol van directeur. Hij krijgt de dagelijkse leiding over de organisatie van Intro.

Maurits Visser (links) en Sander Mijnster. De komende jaren heeft Intro Personeel de ambitie om nog een aantal vestigingen te openen en door middel van innovatieve oplossingen een vooruitstrevende rol te blijven spelen op de arbeidsmarkt. (Foto Florys Groep)

Intro Personeel is sinds 2006 actief als bemiddelaar op de arbeidsmarkt. Als onderdeel van de Florys Groep is de organisatie een betrouwbare partner bij het vinden van personeel. Daarbij werken ze vanuit een aantal specialismes.  negen vestigingen in Nederland en een vestiging in Roemenië is een mooie, stabiele organisatie gebouwd die in verschillende regio’s actief is.

Visie
Samen met de directie van de Florys Groep, waar Intro Personeel onderdeel van is, zal Visser de komende jaren verder bouwen aan het bedrijf. “Maurits Visser kent de organisatie als geen ander. Hij begon ooit als recruiter, bekleedde daarna achtereenvolgens de rol van vestigingsmanager en regiomanager. Met Maurits Visser stellen we een ambitieuze directeur aan, die de waarden van onze organisatie vertolkt, een visie heeft op de branche én die oog heeft voor de menskant van de organisatie. Wij zijn dankbaar dat hij al zo lang onderdeel is van onze club en dragen de dagelijkse leiding binnen de organisatie met veel vertrouwen over!”, zegt directeur Sander Mijnster over de aanstelling. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld