Vogelvereniging Vogelvreugd organiseert vogelshow in zalencentrum De Parel

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Komende week organiseert vogelvereniging Vogelvreugd in zalencentrum De Parel aan Talmastraat 9 de jaarlijkse vogelshow. Je bent welkom donderdag 16 november 2023 (19.30 – 22.00 uur), vrijdag 17 november 2023 (10.00 – 22.00 uur) en zaterdag 18 november 2023 (10.00 – 17.00 uur). Meer dan vijftig inzenders gaan er voor zorgen dat er meer dan 500 vogels te zien zijn.

Komende dinsdag en woensdag wordt voor de show door een groep vrijwilligers de zaal ingericht voor de tentoonstelling. Dit jaar zullen er als extra een achttal fraai ingerichte volières en een negental vitrines zijn opgesteld. (Archieffoto Peter Donk / HG24)

De zaal is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en de toegang is gratis. 

Tekst gaat verder onder foto.

Deze volières en vitrines kunt u niet zomaar voorbij lopen, hier zullen echt bijzonder mooie vogels in te zien zijn. (Archieffoto Peter Donk / HG24)

Keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers doen komende donderdag hun werk. Tijdens de openingstijden van de vogelshow van Vogelvreugd lopen er altijd leden van de vereniging rond ,die bereid zijn om vragen te beantwoorden.

Rad van avontuur en verloting
Tijdens de openingstijden van de show draait er ook regelmatig, onder andere in de avond en zaterdagmiddag, een rad van avontuur met mooie prijzen. Daarnaast zijn er dit jaar ook loten te koop voor de zogeheten ‘grote verloting’, waar prachtige prijzen zijn te winnen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld