Vriendenschaar Intro Personeel Zaaltoernooi eindigt zonder winnaar

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Naast Vriendenschaar deden zaterdag 4 november 2023 tijdens het Intro Personeel Zaaltoernooi van korfbalvereniging Vriendenschaar in sporthal De Wielewaal de verenigingen Albatros uit Zwijndrecht, Excelsior uit Delft en Vitesse uit Barendrecht mee.
 
De eerste wedstrijd tussen Vitesse en Albatros leverde een nipte overwinning op voor Albatros. De tweede wedstrijd tussen Vriendenschaar en Excelsior was wat minder spannend en resulteerde in een dikke overwinning voor Excelsior. Helaas kwam de mededeling vanuit Excelsior dat zij te weinig fitte spelers hadden om de tweede wedstrijd tegen Albatros te spelen. Een flinke domper voor de organisatie. De laatste wedstrijd tussen Vriendenschaar en Vitesse werd wat naar voren geschoven en leverde een fraaie overwinning op voor Vriendenschaar. “Een toernooiwinnaar kon helaas door het afhaken van Excelsior niet worden bepaald, maar desondanks was het een succesvol toernooi”, zegt Vriendenschaar.
 
Optreden OKK
In de pauze gaf gymnastiekvereniging OKK een voorstelling van dans en free-runnen. Spectaculaire salto’s en sprongen werden beoordeeld door luid applaus van het aanwezige publiek. Na deze voorstelling werden alle Vriendenschaar ploegen gepresenteerd aan het aanwezige publiek en de uitgenodigde sponsors. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld