Alzheimer Café over vertegenwoordiging bij dementie en bij financiële zaken

HARDINXVELD -GIESSENDAM – De editie van het Alzheimer Café gaat woensdag 22 maart 2023 over de vertegenwoordiging bij dementie en bij financiële zaken. De bijeenkomst is gratis en openbaar toegankelijk. Het Alzheimer Café vindt plaats in verpleeghuis Tiendwaert aan Jupiterstraat 2. De avond is tussen 19.30 – 21.00 uur; de koffie staat vanaf 19.00 uur klaar.

Wil Kuup is bewindvoerder en legt deze avond uit wat dat betekent. Wie, wat en hoe het kan worden geregeld. (Foto via Alzheimer Café afd. Hardinxveld-Giessendam)

Als een volwassene niet meer goed voor zijn/haar geldzaken kan zorgen, moet iemand anders dit overnemen. Als er niemand is die dit kan of wil doen, is er de mogelijkheid dat de rechter een bewindvoerder kan benoemen die deze geldzaken beheert. De rechter controleert of de bewindvoerder dat goed doet om iemand te vragen die deze geldzaken kan beheren. De rechter controleert of de bewindvoerder dat goed doet. 

Vervoer
Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met elke vorm van dementie. Maar zeker zijn ook voor hun partners, familieleden, vrienden en alle belangstellenden. Vorige edities van het Alzheimer Café zijn hier online terug te kijken. avonden gemist. Mocht je voor woensdag 22 maart 2023 geen vervoer hebben, dan kun je bellen naar tel. 06-49998054 of een e-mail sturen naar: hardinxveldalzheimercafe@gmail.com

Plaats een reactie

*=Verplicht veld