Braderie in centrum van dorp voelt weer als vanouds

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De kramen stonden zaterdag 23 september 2023 weer opgesteld. Eindelijk na drie jaar was er weer een volwaardige braderie in het centrum. Naast kramen van bedrijven, organisaties en verenigingen konden bezoekers ook genieten van andere activiteiten. 

Braderie op de locatie in de Peulenstraat en rond winkelcentrum De Giessenhof was ieder jaar een vertrouwd beeld. Daar kwam in de coronaperiode een einde aan. Zaterdag was deze terug. (Foto Henry van Helden)

Naast dagelijkse levensbehoeften en snuisterijen was er ook gedacht aan de inwendige mens met ‘lekker eten’ en ondertussen gezellige muziek. Er liep onder meer een dweilorkest rond, net als een ballonnenclown en er is een bungeetrampoline. Voor kinderen was er ook een stormbaan opgesteld. Het was jammer dat er zo nu en dan een bui viel. Nu maar hopen dat 2024 de braderie opnieuw op de agenda staat als terugkerend jaarlijks evenement. Hieronder een aantal foto’s die de redactie kreeg aangeleverd:

2 gedachten over “Braderie in centrum van dorp voelt weer als vanouds”

  1. Bedankt, mevrouw de Rover voor uw berichtje. Er stonden inderdaad maar 3 kraampjes voor de winkel van Man of the World. (Was vroeger First//man) 😂 Volgende keer in de peulenstraat.

  2. Was erg leuk de braderie maar hou volgende keer alles in de peulenstraat en niet 3 kraampjes in het winkelcentrum voor firstman daar zag je geen mens. Triest voor die ondernemers die er stonden. Dus alles in de peulenstraat deze 3 kraampjes konden er nog makkelijk bij.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld