De Ruijter ontmoet Ynske in tv-programma First Dates

door Peter Donk
AMSTERDAM / HARDINXVELD-GIESSENDAM – Hij was door zijn zus aangemeld voor het programma First Dates (BNNVARA) en toen de redactie belde, was er eigenlijk geen weg meer terug. Voor verpleegkundige Bart de Ruijter (33) uit Hardinxveld-Giessendam voelde het alsof hij tijdens de opnamen ‘voor de leeuwen werd gegooid’. Het tv-programma was vrijdagavond 3 maart 2023 te zien. 

Bart de Ruijter met tegenover hem Ynske, afgelopen vrijdag 3 maart 2023 in het programma First Dates op NPO3. (Foto tv-programma BNNVARA)

“Op een dag werd ik gebeld door de redactie en kon ik niet achterblijven. De opnamen waren hectisch, maar met de redactie en mensen achter de schermen was het enorm gezellig. Ik heb met mijn date gelachen en lekker gegeten. Mensen willen natuurlijk weten of het iets is geworden”, vertelt De Ruijter maandagmiddag 6 maart 2023, enkele dagen na de uitzending. 

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto tv-programma BNNVARA)

Tweede ontmoeting
In het programma maakte hij kennis met Ynske (34) uit het dorp Riethoven (gem. Bergeijk). De Brabantse is zelfstandig ondernemer en vertelde van alles te doen met honden. Van een uitlaatservice tot gedragslessen. De date ging zo goed dat ze afspraken elkaar nog een keer te zien en inmiddels stond een tweede ontmoeting gepland. Maar bleek het geen liefdesmatch.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld