Drie dagen Revival Event ‘Eerst Jezus’ in partycentrum De Lockhorst

SLIEDRECHT / HARDINXVELD-GIESSENDAM – In partycentrum De Lockhorst aan Sportlaan 1 is vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023, van 13.00 – 17.00 uur, voor de tweede keer het Revival Event. In oktober 2022 werd dit voor de eerste maal gehouden, met de week er na nog een extra ingelaste bijeenkomst. De opkomst was zo enorm groot dat er voor een vervolg is gekozen. Het Event wordt georganiseerd door De Donk Ministries uit Hardinxveld-Giessendam en gedragen door een aantal regionale kerken.

Een aantal namen, die komen zijn Arie de Rover, Jan Pool, Esther Vorsteman, Gerard & Lydia de Groot en Arjan Hulsbergen. “In deze tijden met oorlogen, grote prijsstijgingen, het sterk toenemend “wij” en “zij” denken, ziekten en crisissen wordt de “hoe dan?”en “Waarom dan?” vraag steeds meer gesteld. De mensen weten het gewoon niet meer”, stelt de organisatie. 

Deze conferentie staat in het teken van hoe een overwinnend leven te hebben door de stormen van het leven heen. “Als je Jezus op de eerste plaats zet in je leven gaat er daadwerkelijk iets veranderen! Daar willen we van getuigen, daar willen we van zingen en daar willen de sprekers met hart en ziel over vertellen vanuit hun levenservaring. Eerst Jezus! Alle sprekers zijn mensen die deze regio een warm hart toedragen of ook zelf uit deze regio komen”, aldus de organisatie, “Iedereen is welkom, je mag het hele weekend komen, maar je bent ook vrij slechts 1 bijeenkomst te bezoeken. We willen de zaterdagavond nog extra onder de aandacht brengen. Deze avond met Arie de Rover zal in het teken staan van genezing. De toegang is gratis, er zal een collecte zijn om de onkosten te bekostigen.” Lees hier online meer over sprekers een aanvangstijden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld