Lentewandeling met start- en eindpunt bij museum

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Museum De Koperen Knop organiseert zaterdag 11 maart 2023 een lentewandeling. Er kan tussen 14.00 en 15.00 uur worden gestart bij het museum aan Binnendams 6. Er is een vaste route, met als start- en eindpunt De Koperen Knop.

Je bent van harte uitgenodigd om je aan te melden voor de wandeling. Naast het zien van de plaatselijke cultuurhistorische elementen wordt het genieten van voorjaarsomgeving. (Stockfoto)

Er is onderweg een consumptiestop waar een verhalenverteller u opwacht. Via een routebeschrijving word je geïnformeerd over huizen en dergelijke met cultuurhistorische elementen. Het museum had in januari 2023 een rode wangen wandeling georganiseerd, maar dat bleek een dag waarin de regen met bakken uit de hemel kwam, waardoor deze niet kon doorgaan. Daarom nu een lentewandeling. Wie wil dat nu niet. Buiten zijn, je bewegen en onderweg ook nog worden geïnformeerd over wat er aan bijzonderheden te zien is. 

Kosten en aanmelden
De kosten voor deelname bedragen € 7,50 p.p. Jongeren t/m 18 jaar krijgt 50% korting. Bij terugkomst in het museum De Koperen Knop is er koffie, thee of frisdrank met wat lekkers. Je kunt je aanmelden door te bellen met tel. 0184-611366 of per e-mail: directiesecretariaat@koperenknop.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld