HKC verslaat Zeeuwen op eigen veld

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op het veld van HKC in Boven-Hardinxveld speelde zaterdagmiddag 18 juni 2022 het eerste team tegen Ondo1 uit Middelburg. De thuisploeg won de wedstrijd met 20-14.

Bij aanvang van de wedstrijd voor beide teams geen belangen meer met betrekking tot de competitie. De thuisploeg weet zich al enkele weken kampioen en voor de bezoekers uit Middelburg was degradatie ook al enkele weken een feit. (Foto Richard van Hoek / HG24)

Onder prachtige weersomstandigheden floot de heer Maurits Mooren om 15:45 uur voor het beginsignaal van de wedstrijd. Voorafgaand aan het duel was er tijd en ruimte gereserveerd om de jeugdkampioenen van HKC in het zonnetje te zetten.

Even gas
HKC bleek al snel een maatje te groot voor ONDO maar had het vizier niet op scherp. Frivool spel en het vermaken van het publiek werd verkozen boven effectiviteit. De bezoekers konden daardoor lang aan het elastiek blijven en zorgen mede voor een leuke korfbalmiddag. Aan het einde van de wedstrijd gaf HKC nog even gas en liep in enkele minuten tijd weg bij de tegenstander. Op 20-14 volgde het eindsignaal en was er ruimte om afscheid te nemen van vertrekkende spelers en staf. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld