Inloopbijeenkomst over Buitendams 348 en 350 in gemeentehuis

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Er komt een informatieavond / inloopbijeenkomst over de woningbouw op locatie Buitendams 348 en 350. Woensdag 11 januari 2023 tussen 18.00 – 20.00 uur kunnen de plannen worden ingezien in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1. Wie niet kan, kan op een ander moment het plan inzien. 

De informatieavond is in de raadzaal van het gemeentehuis. Op deze avond kunnen de plannen bekeken worden en is er gelegenheid om vragen te stellen aan de gemeente en projectontwikkelaar Gebroeders Blokland over zowel het Stedenbouwkundig Programma van Eisen als het voorontwerpbestemmingsplan. (Archieffoto Peter Donk / HG24)

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt tot en met woensdag 18 januari 2023 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Daarnaast is het mogelijk om de stukken digitaal te bekijken. Kijk daarvoor hier online. Op deze
website kies je ‘Bestemmingsplannen’, waarna je het voorontwerpbestemmingsplan kunt opvragen door het invullen van de locatie, de naam van het bestemmingsplan of het plan id-nummer: NL.IMRO.0523.BP2022BUITENDAM348-VO01.

Inspraaktermijn
De inspraaktermijn eindigt woensdag 18 januari 2023. Tot en met die tijd kan je een inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan insturen. Dit kan zowel schriftelijk per e-mail naar: info@hardinxveld-giessendam.nl als mondeling via 14 0184. Voor eventuele vragen over het plan mag je contact opnemen met Ming Fai Cheng.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld