Kringloop De Cirkel schenkt duo-fiets aan zorgcentrum Pedaja

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Loes IJzerman, vrijwilligster van kringloop de Cirkel, overhandigde dinsdag 14 juni 2022 een duo-fiets aan de bewoners van Stichting Waardeburgh zorgcentrum Pedaja. Met de duo-fiets kunnen de bewoners er samen met een familielid, medewerker of vrijwilliger op uit gaan voor een fietstocht in de omgeving.

Manager Corné de Korte van zorgcentrum Pedaja en vrijwilligster Riet Ruitenberg samen met Loes IJzerman van kringloop De Cirkel. (Foto Stichting Waardeburgh)

De fiets was een langgekoesterde wens en werd door Riet Ruitenberg, vrijwilligster in Pedaja, ingediend bij kringloopwinkel de Cirkel. De duo-fiets is een elektrische driewieltandem waarbij mensen náást elkaar kunnen zitten in plaats van achter elkaar. Het bestuur van de Cirkel wilde de fiets graag sponsoren. De Korte: “Het is voor veel van onze bewoners geweldig om eropuit te gaan. Het geeft bewoners op deze manier meer vrijheid. Daarnaast stimuleert het onze bewoners om in beweging te blijven. Ik ben Riet en de mensen van De Cirkel bijzonder dankbaar dat zij de aanschaf van deze fiets mogelijk hebben gemaakt. We hopen er veel gebruik van te gaan maken.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld