Leden ondernemersverenigingen bezoeken Familie Resort Molenlanden

door Peter Donk
OTTOLAND / HARDINXVELD-GIESSENDAM – De bedrijfsverenigingen Ondernemend Hardinxveld-Giessendam en de Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam organiseerden maandagmiddag 1 juli 2024 een gezamenlijk uitje naar Familie Resort Molenwaard, hét meest gastvrije vakantiepark voor de kleinste gasten aan de Bloklandsekade in Ottoland. Steeds vaker organiseren de verenigingen een gezamenlijke activiteit voor hun leden.

Het was niet de eerste keer overigens dat gezamenlijk een activiteit wordt georganiseerd. Zo’n honderden leden van de verenigingen waren aanwezig. Hier geeft directeur eigenaar Michael van Hoorne van Familie Resort Molenwaard uit uitleg over zijn ondernemerschap, waarbij gastvrijheid op één staat. (Foto Peter Donk / HG24)

Directeur eigenaar Michael van Hoorne van Familie Resort Molenwaard vertelde over het feit dat hij in Ottoland is geboren, zijn bedrijf dat naast het exploiteren van een vakantiepark ook tv-programma’s maakt voor o.a. RTL4, licenties koopt en verkoopt. Maar ook theatervoorstellingen produceert en Avonturenpark Molenwaard exploiteert in Groot-Ammers.

Tekst gaat verder onder foto.

Kansen en groei
Ook vertelde hij dat zijn onderneming, die sinds 2003 bestaat, in vijftien landen actief is. Achter de merken Fien & Teun zit en sinds enige tijd ook van de figuren Woezel & Pip. Dat licenties zijn verkocht voor Fien & Teun parken in China en dat zijn bedrijf werkt aan een nieuw familiepark in Noord-Brabant. De Van Hoorne Groep draaide vorig jaar een omzet van 30 miljoen eur0. De directeur eigenaar vertelde ook dat een uitbreiding van 20 hectare eraan komt van het vakantiepark in Ottoland. Van Hoorne vertelde ook over zijn positieve levensinstelling, dat gastvrijheid op één staat en dat sterren / prijzen belangrijk zijn. Hij sprak over kansen en groei. Wat je eraan kan doen en gaf tips. Over het bedrijf waar inmiddels ook zijn broer werkt en waar ook zijn vader meehelpt.

Rondleiding
De ondernemers genoten van zijn verhaal dat ruim een uur duurde, maar niet verveelde. Daarna was het tijd om op te staan. Een drietal vrouwen leidde de gasten rond over het park, waar alles, maar dan ook alles in het teken staat en aanwezig is om kinderen te vermaken. Er werd binnen gekeken in de commerciële gedeelten, waar eten kon worden gekocht of merchandising. Na afloop werd er genetwerkt en konden de ondernemers genieten van een lopend buffet.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld