Leerlingen, ouders en schooljuffen zien elkaar weer na tientallen jaren

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Voor oud-leerlingen, juffen en ouders van leerlingen van de voormalig Prinses Margrietschool en Giessenschool in Hardinxveld-Giessendam was het zaterdagmiddag 17 september 2022 een bijzonder moment. Er vond een reünie plaats.

Een aantal had elkaar tientallen jaren niet gezien. Op een pleintje achter De Blaar gingen de meeste aanwezigen gezamenlijk op de foto. (Foto Peter Donk / HG24)

Tijdens een reünie in gebouw De Blaar, het verenigingsgebouw van wandelsportvereniging De Gondeliers aan de Prins Hendrikstraat (tevens de oude locatie van de Prinses Margrietschool aan de Emmastraat) zagen ze elkaar weer. In de loop van de middag kwamen nog meer oud-leerlingen binnenwandelen. De behoefte tot een reünie is aanvankelijk ontstond bij de juffen Alie Kroon-Maas en Marian Wubbeling, die graag hun oud-leerlingen en diens ouders weer eens wilden ontmoeten. Nou, dat is gelukt. “Het was bijzonder gezellig om elkaar weer te spreken”, liet één van de oud-juffen weten. Er is zaterdag nog lang nagepraat.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld