Nieuwjaarsfeest keert na drie jaar terug in sporthal De Wielewaal

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Het nieuwe jaar 2023 kan worden ingeluid in sporthal De Wielewaal. Zondag 1 januari 2023 om 00.30 uur gaan de deuren aan Cornelisweer open voor het Nieuwjaarsfeest. Dat is voor de eerste keer weer sinds drie jaar, waardoor organisator stichting Het 4Span vanwege corona het evenement niet kon houden. 

Er komt een nachtvullend programma met een zanger en een disc-jockey. Naar verwachting duurt het nieuwjaarsfeest tot 05.00 uur. Stichting Het 4Span is blij dat het weer kan worden georganiseerd.

Tijdens het nieuwjaarsfeest wordt een optreden verwacht van Barry Fest. Hij bekend van het tentfeest in Hardinxveld-Giessendam en van vorige edities van het nieuwjaarsfeest. Fest komt als gastoptreden en hoofdact een uur draaien. Verwacht wordt dat dit aanslaat bij het publiek. “Het is fijn dat we na drie jaar weer aan de gang mogen, we hebben er ook drie keer zoveel zin in! Het overleg met de gemeente en diensten verloopt goed, dus we zetten alles op alles om er weer een mooi feest van te maken”, zegt woensdag 7 december 2022 Sander aan de Wiel van stichting Het 4Span.

Kaarten
Wie naar het nieuwjaarsfeest wil, moet vooraf kaarten bestellen of deze aan de deur kopen. In de voorverkoop ben je iets goedkoper uit. Dan kosten de kaarten € 12,50 p.p en aan de deur bij de sporthal € 15,– p.p. Wie binnen is, kan zijn jas ophangen en uiteraard ook gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Je kunt vanaf nu kaarten kopen bij Foyer De Wielewaal, Cafetaria Wielwijk, v.v. Hardinxveld, café Het Peultje en Midi Boutique of hier online.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld