Raad komt samen voor Het Debat en Het Besluit

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In de raadzaal van de gemeente Hardinxveld-Giessendam komen de leden van de gemeenteraad donderdag 19 mei 2022 bij elkaar voor Het Debat en Het Besluit. Voor de thuisblijvers zijn de vergaderingen rechtstreeks hier online te volgen.

De vergadering is in de raadzaal, in het gemeentehuis aan Raadhuisplein 1. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Om 19.30 uur begint Het Debat met onder meer het vragenkwartiertje, informatie uit de gemeenschappelijke regelingen, vaststelling van het bestemmingsplan Zwaluwpad en het beleid gemeentelijke taken uitvoering Wet kinderopvang. Voorzitter Arie van den Berg (SGP) schorst daarna de vergadering.

Agenda
Om 20.45 uur volgt Het Besluit onder voorzitterschap van burgemeester Dirk Heijkoop (CDA). De agenda meldt onder meer vaststelling bestemmingsplan Zwaluwpad, beleid gemeentelijke taken uitvoering Wet kinderopvang, de benoeming van leden en de voorzitter Commissie klankbordgesprekken burgemeester en gemeenteraad, het benoemen van leden en de plaatsvervangende leden Auditcommissie, het instellen van de werkgroep Duurzaamheid en benoemen leden en de wijziging van de afvaardiging T@B in de Begeleidingscommissie Rekenkamer Hardinxveld-Giessendam. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld