Twirlers van EMS plaatsen zich voor NK

ALMERE / HARDINXVELD-GIESSENDAM – Twee leden van de twirlgroep van EMS hebben zich zaterdag 14 mei 2022 tijdens de voorrondes in Almere geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen (NK) twirlen, dat zaterdag 28 en zondag 29 mei 2022 in Almere plaatsvindt.

De twirlers Leonie Trapman en Cynthia den Hertog. Coaches Anita van ‘t Verlaat en Wendy Hobma kijken supertrots terug op een hele goede dag en kijken uit naar een vervolg tijdens het NK. (Foto EMS)

O drop-routine
Beide dames mogen zich tot de vijftien beste twirlers in de categorie beginners rekenen. Leonie Trapman mag zelfs met twee onderdelen (solo één baton én dance twirl) deelnemen. In de topsporthal in Almere trapte ze het spits af voor EMS met een daverende 0 drop-routine. Voor de leken: zij heeft haar baton geen enkele keer laten vallen.

Baton
Cynthia den Hertog volgde later met haar dance twirl op muziek van Lindsey Stirling en zette een geweldige prestatie neer door maar één keer haar baton te laten vallen. Leonie sloot de wedstrijd voor EMS af met eenzelfde prestatie met haar dancetwirl op muziek van de film Snow white and the huntsman. Daarna was het wachten op de resultaten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld