Thys spreekt op gezamenlijke avond voor leden Bedrijfskern HG en VSO

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam en de Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen (VSO) houden maandag 13 juni 2022 voor hun leden een gezamenlijke avond in restaurant Kampanje, Troelstrastraat 3. Spreker is de Belg Guido Thys met als thema ‘Welkom in de 21ste eeuw’. De avond begint om 19.45 uur; inloop vanaf 19.00 uur.

Guido Thys schrijft op zijn visitekaartje ‘Bedrijfsverloskundige’ en weet zijn toehoorders te binden en te boeien, maar zéker ook te vermaken. Humor en relativeringsvermogen zijn het handelsmerk van Guido Thys, de ‘dwarsdenkende spreker die úw verhaal vertelt’, studeerde Theoretische Taalkunde en was docent Marketing Management. (Foto Guido Thys)

Hij adviseerde veel bedrijven en richtte in 1984 het eerste telemarketingbedrijf van België op. Als oprichter van de Klanten Wegjaag Club is Thys de onvolprezen meester in de humoristische en luchtige benadering van relevante onderwerpen. Thema’s die hem na aan het hart liggen zijn: klantbinding, ondernemen, innoveren, samenwerken, waarde creëren, zingeving, motiveren en inspireren. Hij heeft diverse succesvolle management boeken op zijn naam staan, waarin de thema’s van zijn lezingen terugkeren. Bekende boeken zijn Het Handboek Klanten Wegjagen, Hoera, een recensie en Zombiebusiness.

Alleen of samen
Als ondernemer worden we steeds uitgedaagd om het juiste antwoord te vinden op de vele veranderingen. Zijn we in staat om noodzakelijke innovaties op te starten? Vinden we tijdig de juiste oplossingen op de vele vraagstukken van deze tijd? Uitdagingen op het gebied van bijvoorbeeld energietransitie, andere vormen van mobiliteit en krapte op de arbeidsmarkt zijn zo groot dat we ons misschien wel de vraag moeten stellen of we die uitdagingen nog wel alleen moeten aangaan. Moeten we niet kiezen voor een brede samenwerking? Guido Thys is uitgenodigd om antwoord te geven op deze vragen. Hij volgt al gedurende een lange reeks van jaren dergelijke ontwikkelingen en hoe ondernemers het hoofd bieden aan alle uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd. Leden van de Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam en de VSO hebben de uitnodiging gehad en kunnen zich aanmelden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld