Riveer vaart in juli en augustus volgens midzomerdienstregeling

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Gedurende de maanden juli en augustus 2024 hanteert veerdienst Riveer een midzomerdienstregeling voor de voet- en fietsveren rondom Gorinchem. Dat betekent dat de vertrektijden en de frequentie van het varen op sommige momenten afwijken van de reguliere dienstregeling.

In juli en augustus vaart Riveer zeven dagen per week naar toeristische trekpleisters zoals Slot Loevestein en Fort Vuren. Dat biedt reizigers extra flexibiliteit en meer mogelijkheden om deze populaire bestemmingen te bezoeken. (Foto Riveer)

Passagiers worden daarom aangeraden om de specifieke vertrektijden te controleren voor hun geplande overtochten. 

Dagje uit
Deze zomer is de veerpont een ideale keuze voor een dagje uit naar Slot Loevestein of Fort Vuren. De eerste afvaart met de veerdienst van Gorinchem naar deze bestemmingen vertrekt dagelijks om 10:20 uur. Voor een zorgeloos dagje uit is het aan te raden om een dagkaart aan te schaffen. Met een dagkaart kun je na het inchecken de gehele dag onbeperkt op- en afstappen op al onze voet- en fietsveren rondom Gorinchem. Een dagkaart is uitsluitend verkrijgbaar via de Riveer-app. Je kunt de dagkaart eenvoudig inchecken op de kade terwijl je de veerpont ziet aankomen varen.

Combiticket
Naast de dagkaart is het ook mogelijk om een combiticket te kopen voor een bezoek aan Slot Loevestein. Deze combitickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via de website van Slot Loevestein en combineren een entreekaartje voor het slot met een overtocht met Riveer. Met een combiticket heb je zowel toegang tot Slot Loevestein als een rit met de veerpont. Je kunt het combiticket aan boord inchecken bij de betaalautomaat. Voor meer informatie en om een combiticket te kopen, kun je de website van Slot Loevestein bezoeken. Hiermee ben je verzekerd van zowel je toegang tot het slot als je vervoer ernaartoe.

Watertaxi
Gedurende de midzomerdienstregeling in juli en augustus is de gehele vloot van Riveer overdag in bedrijf. Dit betekent dat reizigers op alle trajecten gebruik kunnen maken van de veren die volgens een vaste dienstregeling varen. De watertaxi blijft beschikbaar voor maatwerkvervoer en kan worden gebruikt wanneer er geen reguliere afvaarten zijn met de veren, zoals in de avonduren. De watertaxi biedt een flexibele oplossing voor reizigers die buiten de reguliere dienstregeling willen reizen of specifieke vervoersbehoeften hebben. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld