Wethouder geeft startsein voor NLdoet en gaat zelf ook aan de slag

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Het Oranje Fonds organiseert vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023 samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land NLdoet. De organisatie spreekt van ‘de grootste vrijwilligersactie van Nederland’. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen. Ook in Hardinxveld-Giessendam.

Vrijdagmorgen gaf wethouder Trudy Baggerman het startsein in woonzorginstelling De Lange Wei. Zij stak daarna ook de handen uit de mouw steken. (Foto Alexander Noppert Fotografie)

Trudy Baggerman (T@B) was in woonzorginstelling De Lange Wei aan de Rembrandtstraat in Boven-Hardinxveld om NLdoet van start te laten gaan. Ze sprak de vrijwilligers toe en ging daarna ook zelf aan de slag met het schoonmaken van rollators en rolstoelen. Aansluitend lunchte ze rond het middaguur met de bewoners. 

Wandeling
Wethouder Arjan Meerkerk (SGP) en wethouder Jan Nederveen (ChristenUnie) wandelen vrijdagmiddag 10 maart 2023 in het kader van NLdoet met cliënten van Stichting Waardeburgh zorglocatie Pedaja, door het dorp.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld