Blokland Bouwpartners B.V. komt met nieuw bouwproject Zwaluwpad

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Blokland Bouwpartners B.V. gaat zestien nieuwbouw woningen en zes appartementen realiseren aan het Zwaluwpad gelegen aan de rand van de nieuwe woonwijk De Blauwe zoom in Hardinxveld-Giessendam-West. Vrijdagmorgen 13 mei 2022 tekenen Blokland Bouwpartners B.V. en de gemeente Hardinxveld-Giessendam de samenwerkings- en koopovereenkomst voor dit project.

De ontwikkeling en realisatie project Zwaluwpad omvat de nieuwbouw van zestien woningen en zes appartementen. Ontwerp en advies is Van der Padt & Partners. (Schetstekening Blokland Bouwpartners B.V.)

“Het plan is fraai gelegen in de luwte van de nieuwbouwwijk en grenst aan de Buitendams. De locatie is gelegen aan een, voor autoverkeer, doodlopende weg. Kortom, prachtig woongenot in een verkeersluw gedeelte met alle voordelen van dien. Het plan is onderverdeeld in twee-onder-één-kapwoningen, geschakelde patiowoningen, enkele eengezinswoningen en een aantal studio’s”, schrijft Blokland Bouwpartners B.V. op hun website. Alle woningen worden volgens Blokland Bouwpartners B.V. dusdanig ontwikkeld voor optimaal leef- en woongenot. De bouwer zegt dat er alle ruimte is voor individuele wensen.

1 gedachte over “Blokland Bouwpartners B.V. komt met nieuw bouwproject Zwaluwpad”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld