Burgemeester opent Koningsspelen op velden van v.v. Hardinxveld

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De groepen 5 t/m 8 van de Rehobothschool houden de Koningsspelen op de sportvelden bij v.v. Hardinxveld. Bij elkaar zo’n 200 leerlingen kwamen na een schoolontbijt vrijdagmorgen 21 april 2023 naar de Sluisweg gefietst. Daar was voor Hardinxveld-Giessendam ook een officieel openingsmoment. 

Burgemeester Dirk Heijkoop (CDA) opent hier de plaatselijke Koningsspelen. Op verschillende basisscholen of sportlocaties in het dorp deden leerlingen spelletjes en was er volop sportiviteit. (Foto Peter Donk / HG24)

Voor de jongere groepen leerlingen organiseerde de Rehobothschool activiteiten op hun schoolplein. 

Tekst gaat verder onder video.

Kinderen dansten na de openingswoorden door burgemeester Dirk Heijkoop (CDA) het lied dat voor Koningsspelen 2023 was geschreven ZiggZagg (zie bovenstaande korte video). Daarna konden de leerlingen aan de bak met verschillende balspellen, waaronder korfbal en voetbal. De Koningsspelen waren in de ochtend. De kinderen hebben daarna meivakantie t/m zondag 7 mei 2023.

Tekst gaat verder onder tweet en foto.

Ook in Boven-Hardinxveld waren er Koningsspelen. Leerlingen van de Regenboogschool speelden spelletjes bij Het Dok. (Foto Richard van Hoek / HG24)

Plaats een reactie

*=Verplicht veld