Grote Visdag h.s.v. ’t Voorntje eindigt met prijsuitreiking en barbecue

HARDINXVEL-GIESSENDAM – Hengelsportvereniging ’t Voorntje organiseert zaterdag 2 juli 2022 de Grote Visdag. De heren en dames gooien op verschillende plaatsen hun hengel uit. De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking en een gezamenlijke barbecue, waar de Grote Visdag nog eens kan worden besproken.

De heren bijten het spits af met een wedstrijd in het Kanaal van Steenenhoek. Locatie is bij de Schelluinsebrug. Het loten voor een visstek begint om 06.45 uur aan de waterkant. (Stockfoto)

Gevist wordt door de heren tussen 07.30 – 11.30 uur, waarna de vis wordt gewogen. Er wordt blind gekoppeld wat wil zeggen dat bij de prijsuitreiking bekend wordt wie de winnaars zijn.

Vrouwen
De dames vissen in de wetering nabij het afvalstation op industrieterrein Nieuweweg. De loting voor een visstek is om 14.00 uur. Tussen 14.30 – 16.00 uur wordt er gevist. Ook hier wordt blind gekoppeld wat wil zeggen dat bij de prijsuitreiking bekend wordt wie de winnaars zijn.

Prijsuitreiking en barbecue
Na de wedstrijd van de dames is iedereen in de gelegenheid om de visspullen thuis te brengen en even op te frissen. Om ongeveer 17.00 uur worden de deelnemers weer verwacht in het partycentrum ’t Hart, Nassaustraat 6. Hier vindt de prijsuitreiking plaats en aansluitend is er een barbecue georganiseerd voor de mensen die zicg daarvoor hebben aangemeld.  

Plaats een reactie

*=Verplicht veld