Honderden vogels pronken op show Vogelvereniging Vogelvreugd

door Peter Donk
HARDINXVELD-GIESSENDAM – Donderdagavond 17 november 2022 is de show van vogelvereniging Vogelvreugd begonnen. Drie dagen lang kan je daarvoor terecht in zalencentrum De Parel aan Talmastraat 9. Donderdag was de keuring door mensen van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

Voorzitter Jos de Rover ontving het bondskruis. Hij had de mooiste vogel van de show. Op de foto De Rover met zijn in mei geboren winnende Postuur Kanarie Border – bont schimmel. Het bondskruis gaat altijd naar een lid van de organiserende vogelvereniging. (Foto Peter Donk / HG24)

Tekst gaat verder onder foto.

Dit is het felbegeerde bondskruis van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. (Foto Peter Donk / HG24)

De showruimte is gezellig opgemaakt met naast tientallen kooitjes, ook volières en groenopmaak. Ook vrijdag 18 november 2022 van 10.00 – 22.00 uur en zaterdag 19 november 2022 van 10.00 – 17.00 uur kan je terecht in De Parel. De zaal is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en de toegang is gratis.

Tekst gaat verder onder tweet.

Tijdens de openingstijden van de show draait er regelmatig (’s avonds en zaterdagmiddag) een rad van avontuur. Daarnaast zijn er dit jaar ook loten te koop voor de zogenaamde ‘grote’ verloting, waar prachtige prijzen zijn te winnen. 

1 gedachte over “Honderden vogels pronken op show Vogelvereniging Vogelvreugd”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld