Bressers spreker tijdens ‘Dag van de Ondernemer’

door Peter Donk
HARDINXVELD-GIESSENDAM – Spreker Jaap Bressers was vrijdagmiddag de hoofdgast tijdens de ‘Dag van der Ondernemer’, een bijeenkomst in partycentrum ’t Hart en georganiseerd door de gemeente Hardonxveld-Giessendam. Online krant HG24 stond met een promotietafel in de hal. Ruim negentig ondernemers waren aanwezig. 

Jaap Bressers staat al meer dan vijftien jaar op het podium als één van Nederlands succesvolste sprekers en timmert ook internationaal aan de weg. Op het podium ‘staan’ klopt in zijn geval niet helemaal. Sinds zijn 21e zit Bressers na een duik in zee met een hoge dwarslaesie in een rolstoel. (Foto Hans van der Aa / HG24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Wethouder Jan Nederveen (ChristenUnie) van Economie opende de middag en sloot deze ook weer af. Een middag voor de ondernemers, waarbij een zestal ondernemers uit het dorp in het zonnetje werden gezet.

Levensverhaal
Het was een event waar iedereen die onderneemt binnen de gemeente Hardinxveld-Giessendam welkom was. Voor de middag was een ‘zeer dynamisch programma’ opgesteld met Jaap Bressers dus als één van de meest gevraagde humoristische en inspirerende sprekers van Nederland. Een man die de draak kon steken met zijn handycap en vol humor zijn levensverhaal vertelde.

Bezige bij
Bressers werd voorafgegaan door Thijs Lindhout. Oprichter en eigenaar van ‘De Duurzame Adviseurs’. Een duurzaam adviesbureau in Amersfoort. Initiatiefnemer van ‘Rocking Up X-mas’: kerstactie waarmee jaarlijks 500+ gezinnen worden verrast met een luxe kerstdiner. Oprichter en host van de ‘100% Inspiratie Podcast’. Nr. 1 podcast in de categorie zakelijk. Zijn grote missie om met de ‘100% Inspiratie Show’ persoonlijke ontwikkeling met humor te brengen. En een uitermate goede drummer; een man die € 50.000,– investeerde in zijn persoonlijke ontwikkelingen. Eveneens een boeiende spreker. De laatste drie kwartier, het was inmiddels al bijna avond, was ingeruimd voor netwerken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld