Reünie voor oud-leerlingen voormalig Prinses Margrietschool en Giessenschool

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Er komt zaterdag 17 september 2022 een reünie voor oud-leerlingen van de voormalig Prinses Margrietschool en Giessenschool. Plan is om deze te houden in gebouw De Blaar, het verenigingsgebouw van wandelsportvereniging De Gondeliers, tevens de oude locatie van de Prinses Margrietschool aan de Emmastraat.

De Giessenschool is inmiddels verdwenen. Al jaren geleden afgebroken. (Foto via organisatie reünie)

“De behoefte tot een reünie is aanvankelijk ontstaan bij de juffen Alie Kroon-Maas en Marian Wubbeling, welke graag hun oud-leerlingen en diens ouders weer eens wilden ontmoeten. Maar iedereen die niet bij hen in de klas zat is ook welkom”, vertelt Heleen Verhoef namens de organisatie van de reünie.

Aanmelden
Oud-leerlingen kunnen zich met hun geboortedatum erbij aanmelden Verhoef: “Dan kunnen we bij grote belangstelling eventueel naar leeftijd en in dagdelen in gaan delen.” Meer informatie staat op de besloten Facebookpagina van voormalig juffen en leerlingen van beide scholen. Zodra er meer zicht is op het aantal bezoekers, volgt nadere info. Een aanmelding kan worden gemaild naar: reuniemargrietgiessenschool@gmail.com

1 gedachte over “Reünie voor oud-leerlingen voormalig Prinses Margrietschool en Giessenschool”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld