Aanmelden mogelijk voor tourrit Christians & Cars meeting

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Christians & Cars organiseert zaterdag 14 mei 2022 de eerste automeeting met een tourrit voor Christenen. “Als autoliefhebber, maar ook Christen, heb je weinig plezier van auto evenementen. Deze zijn namelijk bijna allemaal op zondag”, stelt Paul van den Berg, organisator en inwoner van Sliedrecht. De auto’s komen ook door Hardinxveld-Giessendam. 

De meeting-tourrit begint om 10.00 uur in Culemborg en eindigt later die dag in Uden. Van den Berg: “We hebben geen restricties met betrekking tot het soort auto. Iedere christen met een goed humeur en die graag rijdt, is van harte welkom.”  (Stockfoto)

Het programma begint zoals gezegd in het pittoreske vestingstadje Culemborg. Rond 10.00 uur begint de meeting met koffie/thee en wat lekkers. In de ochtend gaat de rit over de dijk langs de kronkelende rivier de Lek. Vanaf het middaguur gaat het via de Rivierdijk in Sliedrecht richting Zwijnskade, gaat het via de Peulenlaan, Wieling, Nieuweweg naar de Rivierdijk. De dijk gaat dan over in de Nieuwe Wolpherensedijk richting Schelluinen.

Naar Brabant
De uitgebreide lunch is daar bij Vlot Logistics in Schelluinen, waarna ze hun tourrit vervolgen. Eindpunt is een prachtig nieuw bedrijf in Uden met bijzondere auto’s, waar natuurlijk weer een hapje en een drankje klaar staat. Van den Berg is blij dat dit op zaterdag mogelijk is en hij denkt dat meerdere christenen dat ook vinden. “Als autoliefhebber, maar ook christen, heb je weinig plezier van autoevenementen. Deze zijn namelijk bijna allemaal op zondag.”

Aanmelden
Het evenement is zonder enig winstoogmerk, waardoor de kosten laag kunnen worden gehouden. Deelnemers betalen € 30,– p.p. (alles inbegrepen). Aanmelden met NAW-gegevens kan per e- mail: christiansandcars22@gmail.com of vis WhatsApp-nummer 06-37458557. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld