LTC de Merwede organiseert binnenkort Huis3 toernooi

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Tennisvereniging LTC de Merwede aan Peulenlaan 253 organiseert vrijdag 6 mei 2022 vanaf 19.00 uur het Huis3 tennistoernooi. Het toernooi is bedoeld voor leden en niet-leden en de opbrengst van de inschrijving van de deelnemers aan het toernooi en een clinic komen volledig ten goede van het KWF kankerbestrijding.

Huis3 is een keet in Hardinxveld-Giessendam waarin 3 mensen vanaf vrijdag 24 juni 2022 één week in verblijven om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Vanuit Huis3 worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Met de slogan “Heel Hardinxveld Helpt” hopen zij dat heel veel mensen in actie gaan komen om daarmee geld in te zamelen voor het KWF. Huis3 en LTC de Merwede hebben de handen ineen geslagen en daarom wordt er een gezellig tennistoernooi georganiseerd voor iedereen die sportief een partijtje tennis wil spelen.

Clinic
Voorafgaand aan het toernooi, tussen 18.00 – 19.00 uur, vindt een tennis clinic plaats, verzorgd door tennisschool Bas Tennis Academy (Bas-Ta). Zo kunnen niet ervaren tennissers voorafgaand aan het toernooi de basisbeginselen van het tennis onder de knie krijgen! De inschrijfbijdrage voor deze clinic bedraagt € 10,– en gaat volledig naar het KWF. 

Aanmelden
Inschrijven voor het tennistoernooi kan als koppel per e-mail: toernooien@ltcdemerwede.nl. Het inschrijfgeld voor het toernooi is € 10,– per persoon. Opgeven voor deze avond kan t/m vrijdag 29 april 2022. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld