Rinnah viert komende dagen 25-jarig jubileum

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Het is feest bij Rinnah aan Peulenstraat 245. Voor elke klant ligt er vrijdag 24 en zaterdag 25 maart 2023 een feestelijke attentie klaar van de winkel van christelijke boeken en cadeaus bestaat 25 jaar. Nog tot en met zaterdag kun je meedoen aan de winactie en maak je kans op één van de cadeaukaarten t.w.v. €25. Zaterdag zijn er verder tussen 12.00 – 15.00 uur gratis poffertjes.

Nog nooit binnen geweest bij Rinnah? Het feestweekend is een mooie gelegenheid om eens rond te neuzen en inspiratie op te doen. Frans-Peter en Karin van der Staak staan samen met hun fantastische team voor je klaar. (Foto Rinnah)

In maart 1998 opende Rinnah voor het eerst haar deuren. Een gat in de markt bleek al snel, want het pand werd te klein en eigenaren Frans-Peter en Karin van der Staak moesten op zoek naar een grotere locatie. In 2004 namen ze hun intrek in de Peulenstraat en zijn ze inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Rinnah trekt klandizie uit de hele regio en via de webshop tegenwoordig ook van over de hele wereld.

Breed assortiment
Naast Bijbels en boeken worden cadeaus, wenskaarten, tijdschriften en muziek verkocht. Bent u op zoek naar een bepaald boek? In veel gevallen kan het snel voor u worden besteld. Jong en oud komt graag in de winkel. Het streven is dat iedereen zich thuis voelt in Rinnah. Niet alleen om iets te kopen, maar ook voor een praatje of om elkaar te ontmoeten. Frans-Peter van der Staak “We zijn heel dankbaar dat we al zoveel jaar kunnen voorzien in een behoefte en een interkerkelijke plaats kunnen bieden voor lectuur die opbouwt en verbindt.” Wie een vaste bezoeker van de winkel is, weet waar ze voor staan: sfeer, gezelligheid en het mooi inpakken van cadeaus. Karin van der Staak “Op verjaardagen of andere feestelijkheden is het vaak al snel duidelijk wie bij Rinnah is geweest. Met onze persoonlijke manier van inpakken onderscheiden we ons. We horen dat terug van klanten, het wordt erg gewaardeerd en dat is altijd leuk om te horen.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld