Saskia & Serge bouwen feestje in woonzorglocatie De Lange Wei

door Peter Donk
HARDINXVELD-GIESSENDAM – Zangduo Saskia & Serge traden zaterdagmiddag 11 november 2023 op in woonzorglocatie De Lange Wei voor bewoners van het woonzorgcentrum in Boven-Hardinxveld, bewoners van de aanleunwoningen Rembrandthof en de donateurs van de stichting Vrienden van De Lange Wei. De stichting vierde met hen het 25-jarig bestaan.

Met Saskia & Serge waren zaterdag de juiste artiesten gekozen voor het enthousiaste publiek. Het zilveren jubileum was een groot feest. (Foto Peter Donk / HG24)

Tekst gaat verder onder X-bericht.

Tijdens een feestelijke middag brachten het duo in het atrium met een gezellig repertoire aan liedjes. Tussen de liedjes door vertelden ze over hun werk. Saskia & Serge woonden jarenlang in Spijk en tegenwoordig in Gorinchem. Ze vonden het heerlijk om in de ‘buurgemeente’ op te treden. Enkele honderden mensen waren getuige van het evenement.

Tekst gaat verder onder foto.

Bestuur
Stichting Vrienden van De Lange Wei is voortgekomen uit de stichting Vrienden van de Burgemeester De Boerstichting. Die werd 25 jaar geleden opgericht. Het huidige stichtingsbestuur bestaat uit Dick van de Kooij, Co Prins, Anneke Korevaar, Mirna van de Bree en Alie Kroon.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld