Theetuin De Knop bij museum vanaf half april open voor publiek

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Theetuin De Knop bij het museum De Koperen Knop aan Binnendams 6 is vanaf vrijdag 15 april 2022 open. Een bezoek aan theetuin ‘De Knop’ kan ook zonder dat je het museum zelf bezoekt.

Theetuin De Knop is uitermate geschikt om elkaar te ontmoeten, om even uit te rusten na een fiets- of wandeltocht of gewoon lekker van een consumptie te genieten in een natuurlijke en romantische omgeving. (Foto museum De Koperen Knop)

Ook voor zakelijke besprekingen is de theetuin uitermate geschikt, omdat de zitjes zich richting museumtuin verder uitwaaieren en er altijd wel een rustige plaats te vinden is. Als bij regenachtig weer de tuin gesloten is, kun je ‘tussen de buien door’ altijd nog plaats nemen op het terras naast het museumcafé.

Theesoorten
Je bent welkom bij het theehuis van woensdag t/ zaterdag van 13.00 – 16.30 uur. De koffie en thee wordt geschonken in authentiek serviesgoed, alles op een manier waarbij de bezoeker heerlijk tot zichzelf komt. Er is een ruime keuze aan theesoorten en ook zijn er meerdere soorten koffie verkrijgbaar met eventueel wat lekkers. Ook zijn er tosti’s te bestellen, een flesje frisdrank of een wijntje of een biertje.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld