Online krant HG24 geeft adverteerders flinke starterskorting

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Wie zich aanmeldt als adverteerder op online krant HG24 krijgt 50% starterskorting. Wie bovendien besluit om op beide websites (dus ook online krant Sliedrecht24) te adverteren, krijgt naast deze korting ook nog 10% korting op het totaalbedrag. Sliedrecht24 is in Sliedrecht zeer bekend en wordt goed gelezen. HG24 lift mee.

De korting geldt voor alle bannerformaten. Hier online staan alle mogelijkheden voor adverteren (bannerformaten, prijzen en reclameperiodes). Wie nu adverteert op Sliedrecht24 en besluit ook op HG24 reclame te maken, krijgt 50% korting op HG24. De starterskorting geldt tot 1 juli 2022. 

Banner aanleveren
Wie met een banner online komt, krijgt bovendien gratis éénmalig airplay op Sliedrecht24 en / of HG24 sociale media, o.a. op Twitter en Facebook. Banners moeten worden aangeleverd. Mocht het maken van een banner een probleem zijn, dan kan de redactie van de online krant jouw onderneming, instelling of organisatie in contact brengen met een bannermaker. Wil je meer weten, mail de redactie: info@HG24.nl 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld