Gastouderbureau Kinderoase breidt kinderopvang uit!

GORINCHEM / HARDINXVELD-GIESSENDAM – Vanaf de welbekende zolderkamer klonk 25 jaar geleden het startschot voor gastouderbureau Kinderoase om kwalitatief uitstekende kinderopvang in de vorm van gastouderopvang te realiseren, waarbij het telkens weer de ouders zijn die bepalen hoe deze opvang er idealiter uit moet zien. Nu kan verdere uitbreiding naar Papendrecht, Dordrecht en Alblasserdam worden aangekondigd.

Een aantal franchise gastouders is al in Papendrecht gevestigd. (Stockfoto)

In tegenstelling tot de destijds passief ingerichte kinderopvang, ontstond in maart 1998 het idee om flexibele kinderopvang op maat te gaan aanbieden. “Het was hoog tijd om ouders als waardevolle klant te gaan behandelen. Geheel anders dan de nummers die ze indertijd op wachtlijsten van stichtingen mochten zijn. Het resultaat: Gastouderbureau Kinderoase zag het spreekwoordelijke levenslicht”, zegt directeur Marian Slagboom-Groeneveld van gastouderbureau Kinderoase.

Hele kluif
Een zelfstandig opererend gastouderbureau bleek een vreemde eend in de bijt tussen de reeds bestaande, veelal logge, stichtingen. Ook voor de ambtenaren bleek het verlenen van een vergunning voor deze nieuwe insteek een hele kluif. Slagboom: “Na vele gesprekken met de gemeente, de GGD en de Kamer van Koophandel konden wij met een opgelucht hart in november eindelijk onze eerste aanvraag in behandeling nemen.”

Stabiele basis
“Er is veel veranderd in 25 jaar, maar de kern van ons bestaansrecht is altijd gelijk gebleven. Kinderoase zorgt voor kinderen met behulp van fantastische gastouders”, vertelt Slagboom. Zij vormen volgens haar een stabiele basis en continue kwaliteit in de zorg voor uw kind. Een tweede thuis. Alleen zo leggen we de basis voor een goed en tijdsbestendig product.

Huiselijke sfeer
Vandaag de dag bieden ruim 52 gastouders en nanny’s wekelijks aan een zo’n 184 kinderen opvang in huiselijke, warme sfeer. Slagboom: “Veel van onze gastouders zijn al meer dan vijftien jaar aan ons bureau verbonden, waarbij er zelfs een aantal vanaf het begin bij ons werkzaam zijn. Daar zijn wij super trots op en dankbaar voor. We blijven ook na 25 jaar met z’n allen genieten om datgene te doen waar we goed in zijn: kinderen een warme opvangplek bieden waar liefde, zorg en persoonlijke aandacht de boventoon voeren. Dit blijft ook de komende jaren nog onze missie.” Wil je meer weten? Kijk dan hier online of bel naar tel. 0183-610200.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld