Gemeente doet beroep op creativiteit van inwoners voor nieuwjaarsreceptie

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Je hebt nog even om te oefenen, mocht dat nodig zijn. De gemeente Hardinxveld-Giessendam wil een andere nieuwjaarsreceptie, dan je normaal zou verwachten. Het mag op dinsdagavond 10 januari 2023 wat creatiever. “Wij willen graag een plaatselijke artiest, koor, sportclub of vereniging de kans geven om zich kort te laten zien, bijvoorbeeld door het zingen van een lied of door het geven van een demonstratie”, schrijft de gemeente woensdag 2 november 2022. 

De gemeente wil een bijeenkomst maken met, voor en door inwoners. Daarom hebben zij jouw hulp nodig! (Stockfoto)

“De wereld is veranderd door de coronapandemie. Zaken, die wij als normaal beschouwden, worden opnieuw onder de loep genomen en aangepast aan deze nieuwe tijd. Zo ook de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hardinxveld-Giessendam”, stelt de gemeente.

Aanmelden
De gemeente wil in overleg kijken wat er mogelijk is. Belangstellenden kunnen reageren tot vrijdag 25 november 2022. Ook inwoners, die een idee hebben, kunnen zich melden. Wie een goed plan heeft of interesse kan zich vanaf vandaag aanmelden. Dat kan per e-mail via: secretariaat@hardinxveld-giessendam.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld