Gemeente wil weten hoe inwoners denken over verkeer en vervoer

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De gemeente Hardinxveld-Giessendam werkt aan het Mobiliteitsplan Hardinxveld-Giessendam voor de peeriode 2022-2032. Zij zijn benieuwd naar de mening van de inwoners van acht jaar en ouder over verkeer en vervoer nu en in de toekomst. Inwoners kunnen meedoen met een onderzoek.

Wat kan, moet anders of kan beter? Zicht op de Peulenstraat en de rest van het winkelgebied in het centrum. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Hoe waardeer je als inwoner de huidige voorzieningen voor auto, fiets en openbaar vervoer? Hoe wil je je in de toekomst binnen Hardinxveld-Giessendam verplaatsen? Welke behoeften heb je ten aanzien van de bereikbaarheid van Hardinxveld-Giessendam? Op verschillende vragen wordt een antwoord verwacht.

Visie
De resultaten worden anoniem verwerkt en door de gemeente Hardinxveld-Giessendam gebruikt als belangrijke informatie om tot een nieuw mobiliteitsplan te komen. Aan het eind van de enquête kan je aangeven of je op de hoogte gehouden wilt worden over het Mobiliteitsplan. Mede op basis van jouw mening maakt de gemeente een visie op mobiliteit en maken ze beleid over verkeer en vervoer in de gemeente Hardinxveld-Giessendam. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld