Hardinxveld komt nét niet tot scoren tegen oud-spelers Feyenoord

door Hans van der Aa
HARDINXVELD-GIESSENDAM  – Ter gelegenheid van het 12,5-jarig bestaan van de Businessclub van voetbalvereniging Hardinxveld is zaterdagavond 20 augustus 2022 op het sportpark aan de Sluisweg een bijzondere wedstrijd gespeeld. Oud-Feyenoord was uitgenodigd om het op te nemen tegen een speciale selectie van Hardinxveld. Het werd 0 – 6, de thuisploeg kwam helaas nét niet aan scoren toe.

De spelers van Oud-Feyenoord kwamen tot een score van 0 – 6, drie doelpunten in de eerste helft en drie in de tweede. Hardinxveld creëerde een paar fraaie kansen voor een tegendoelpunt, maar dit mocht helaas niet lukken. (Foto Hans van der Aa / HG24)

Oud-Feyenoord had verschillende coryfeeën in de selectie, onder wie Peter Houtman, Mike Obiku en Ben Wijnstekers. De sfeer langs de lijn was goed en binnen de lijnen werd sportief gevoetbald. Wethouder Trudy Baggerman (T@B) was aanwezig om onder andere haar eigen zoon aan te moedigen, die deel uitmaakt van de Hardinxveldse selectie. Na afloop was er een feest in de kantine met een disc-jockey.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld