Hendriksen vervangt Baggerman komende tijd als wethouder

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Voormalig wethouder in de gemeente Vijfheerenlanden Christa Hendriksen vervangt de komende tijd Trudy Baggerman (T@B) als wethouder in de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Baggerman is al enige tijd ziek en een snelle terugkeer lijkt er niet in te zitten.  De lokale partij T@B, die het nieuws woensdagmorgen 22 november 2023 wereldkundig maakte, is verheugd met de komst van Hendriksen. De benoeming staat voor donderdag 23 november 2023 op de agenda.

Christa Hendriksen gaat de komende tijd Trudy Baggerman vervangen. Baggerman is voorlopig tot 13 februari 2024 met ziekte verlof. 

Het wethouderschap is Christa niet vreemd. Ook was ze fractievoorzitter van D66 in Vianen. Christa Hendriksen blikt vooruit op haar rol in HardinxveldGiessendam: “Ik voel mij thuis in de lokale politiek en denk graag na over lokale bestuur. De eerste kennismakingen zijn prettig verlopen en ik kijk er dan ook naar uit om als wethouder in Hardinxveld-Giessendam aan de slag te gaan.” Als interim-wethouder gaat Christa Hendriksen zich inzetten om de strategische doelen en prioriteiten van de organisatie te waarborgen en de belangen van de inwoners van Hardinxveld-Giessendam te behartigen. Ze heeft al kort kennisgemaakt met de gemeenteraad.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld