HKC/Creon Kozijnen introduceert vacaturebank

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Na een goede en nuttige voorbereidingsperiode is bij korfbalvereniging HKC/Creon Kozijnen een vacaturebank online gegaan. Een nieuwe ontwikkeling bij de Boven-Hardinxveldse club en de manier om leden of mensen die op een andere manier bij de club of korfbal betrokken zijn in contact te brengen met bedrijven die op zoek zijn naar goed en gemotiveerd personeel.

De gedachte voor het opzetten van deze vacaturebank is volgens de vereniging ontstaan vanuit het gegeven dat bij hun sportclub enerzijds veel jonge mensen betrokken zijn, die soms op zoek zijn naar een baan of stageplaats en anderzijds onze club vele sponsoren heeft die vacatures hebben, welke steeds lastiger ingevuld kunnen worden.
Daarom is de vacaturebank als platform bedacht om vraag en aanbod van personeel bij elkaar te brengen.

HKC/Creon Kozijnen hoopt daarmee een bijdrage te kunnen leveren aan het oplossen van een maatschappelijk probleem en te bevorderen dat vacatures sneller kunnen worden ingevuld. Daarbij kan een win/win situatie worden bereikt voor hun sponsoren als ook hun leden en degenen die bij de vereniging of bij korfbal zijn betrokken.

Stappen
Na een gesprek met de sponsorcommissie van HKC/Creon Kozijnen over de verdere voorwaarden, krijgen de sponsoren toegang tot het platform en kunnen zij hun vacatures plaatsen. Geïnteresseerden kunnen reageren op de vacature, nadat automatisch wordt doorgelinkt naar de website van de sponsor, zodat de sollicitatie op volstrekt anonieme wijze gebeurt. Via een blog kunnen sponsoren bovendien nadere informatie over hun onderneming verstrekken op de website. Ook kunnen via deze site bijzondere evenementen van de onderneming worden gedeeld.

Onderwijsinstellingen
HKC/Creon Kozijnen heeft contact met onderwijsinstellingen die via de vacaturebank stageplaatsen aanbieden, zodat ook de doorstroming van jong talent van school naar baan soepeler kan verlopen. “De ervaring is dat ondernemingen veel baat hebben bij het opleiden van jonge mensen in samenwerking met de onderwijsinstellingen.
In de persoon van Irma van de Bree is er een aanspreekpunt bij HKC/Creon Kozijnen die leden kan helpen bij een sollicitatie of het vinden van een stageplek dan wel een maatschappelijke stage”, bericht HKC/Creon Kozijnen.

Flexhub
Het idee van HKC voor het opzetten van deze vacaturebank is uitgewerkt in samenwerking met hun sponsor Flexhub (dé backofficedienstverlener voor de flexondernemer). HKC/Creon Kozijnen zegt Flexhub zeer erkentelijk te zijn voor alle hulp bij de totstandkoming van de vacaturebank, voor het maken van de lay-out en de snelle oplevering van de website, als ook voor alle verdere bijkomende zaken.

Contact
Het opzetten van de vacaturebank sluit aan bij de ambitie om de professionalisering van de vereniging na de reeds behaalde successen voort te zetten, zowel binnen als buiten de lijnen, met als uiteindelijk doel het behalen van de absolute top. HKC/Creon Kozijnen is blij de gemeenschap daarbij te kunnen helpen en daarmee een maatschappelijke rol te vervullen. Meer informatie? Stuur een e-mail naar: vacature-bank@hkc-korfbal.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld