Hoffelijke ontvangst deelnemers foutloos verkeersexamen

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Omdat ze zonder fouten het verkeersexamen hebben afgelegd, kreeg een aantal jonge inwoners dinsdagmiddag 20 juni 2023 een bijzondere ontvangst in het gemeentehuis. Burgemeester Dirk Heijkoop (CDA) en wethouder Arjan Meerkerk (SGP) van Verkeer, Vervoer en Bereikbaarheid ontvingen de Cum Laude geslaagde kinderen in de raadzaal.

Daar werden ze toegesproken door de wethouder en hier door de burgemeester. De leerlingen kregen allemaal een dopper. (Foto ArieJan van Termeij / HG24)

Het ging om zes kinderen van wie vijf van de Rehobothschool te weten: David Zonneberg, Emy de Rover, Jurre Meerkerk, Lara van den Bosch en Ard Muilwijk. En één van de Regenboogschool: Seth van der Stelt.

Tekst gaat verder onder foto.

Samen met o.a. de wethouder en burgemeester gingen de zes kinderen met in hun hand het getuigschrift op het Raadhuisplein voor het gemeentehuis op de foto. (Foto ArieJan van Termeij / HG24)

De schoolkinderen legden zowel het schriftelijke en als het praktische verkeersexamen van Veilig Verkeer Nederland foutloos af. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld