Iedereen mag komen kijken op woningbouwlocatie De IJzergieterij

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Bouw- en ontwikkelingsbedrijf Gebroeders Blokland nodigt zaterdag 8 juni 2024 iedereen uit om te komen kijken achter de bouwdoeken bij De IJzergieterij aan de Rivierdijk 760. Die zaterdag, tijdens de Dag van de Bouw, wordt de bouwplaats van 10.00 tot 14.00 uur opengesteld voor publiek.

De woningen maken deel uit van een unieke wijk aan de rivier de Merwede met in totaal 150 woningen en appartementen die met elkaar zorgen voor een gevarieerd straatbeeld. (Impressie Gebroeders Blokland)

Frank den Otter, projectleider bij Gebroeders Blokland, zegt: “Zaterdag 8 juni 2024 is er veel te zien en te beleven bij ons. U kunt van dichtbij ervaren wat er allemaal op de bouwplaats gebeurt. We nodigen iedereen uit om de wereld achter de bouwdoeken te komen ontdekken. Daarnaast is het een uitgelezen kans om te zien hoe wij, als Gebroeders Blokland, werken. Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Het belooft een leuke dag te worden voor jong en oud!” Naast het verkennen van de bouwplaats, biedt de Dag van de Bouw de kans om kennis te maken met de maatschappelijke betekenis van bouw en infrastructuur. Deze dag zijn ook enkele appartementen te bekijken.

Intiem en eigenzinnig
De IJzergieterij wordt volgens de bouwer een wijk met een gevarieerd straatbeeld, industriële architectuur en een ruime variatie aan woningtypen. Kenmerkend zijn de hoogteniveaus, wat de wijk een intiem en eigenzinnig karakter moet geven. Er komen verschillende woningtypen, van eengezinswoningen tot appartementen. Een deel van de woningen is opgeleverd. Meer informatie over het project is te vinden op de website van De IJzergieterij. De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven, en wordt voor de zeventiende keer georganiseerd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld