Installatiebureau KON viert jubileum met opening van nieuw kantoorpand

door Peter Donk
HARDINXVELD-GIESSENDAM – Het was vrijdag 20 mei 2022 een mooie dag, ondanks het regenachtige weer, voor het ondernemersechtpaar Gert-Jan Kon en Desiree Kon-Kruisinga. De eigenaren van installatiebureau KON aan Sluisweg 2b / 2c openden aan het eind van de middag een nieuw bedrijfspand, waar het kantoor is gevestigd en vierden tegelijk dat ze 12 ½ jarig bestaan (komende maand officieel). 

Natuurlijk was er een officieel moment. Omdat even de schaar zoek was, ‘sloegen’ eigenaar Gert-Jan Kon en wethouder Jan Nederveen (ChristenUnie) van Economie het lint uit de deuropening. (Foto Peter Donk / HG24)

Het was bovendien gezellig met hun klanten, zakenrelaties en familie op zich heen. Er was gezorgd voor hapjes en drankjes, een springkussen voor de kleintjes en muziek. Wethouder Jan Nederveen kwam langs voor de opening van het nieuwe gebouw.

Tekst gaat verder onder tweet.

Uitbreiding
Het ondernemersechtpaar had de mogelijkheid om het pand van de buren over te nemen en zodoende uit te breiden. Installatiebureau KON beschikt nu over een groter en prachtig omheind terrein, waar de bedrijfsvoering wordt voortgezet. Bij de onderneming, die door Gert-Jan en zijn vrouw vanaf de grond is opgebouwd, werken inmiddels tien mensen.

Informatie en contact
Bij installatiebureau KON kan je terecht voor duurzame installaties als warmepompen, zonnepanelen en een zonneboiler. Maar ook voor ventilatie. Daarnaast voor alles met verwarming en koeling. Denk aan air-conditioning, cv-installatie, radiatoren of vloerverwarming. Ook voor loodgieterswerk (zink, koper en loodwerk) ben je op het juiste adres. Verder alles voor riolering en sanitair. Installatiebureau Kon is telefonisch bereikbaar via 0184 – 633850, via een KONtactformulier of per e-mail: info@ibkon.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld